Connect with us

Αφιερώματα

Στις 12 Ιουνίου γιορτάζουμε τα 4 ΧΡΟΝΙΑ YPODOMES.COM, με άρθρα, έργα και δώρα

Νίκος Καραγιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αντίστροφη μέτρηση για τα 4α γενέθλια του Ypodomes.com φτάνει στο τέλος της

Η μεγάλη ημέρα για το ypodomes.com πλησιάζει. Την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 το Ypodomes.com κλείνει 4 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Ήταν το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010 όταν δειλά ανέβηκε στο διαδίκτυο ο «απόγονος» του blog «Υποδομές Στην Ελλάδα», ενός πετυχημένου πειράματος για τον Νίκο Καραγιάννη.

Μέσα σε 4 χρόνια το Ypodomes  κατέγραψε όλες τις εξελίξεις day by day στον κόσμο των υποδομών. Κατέγραψε την κρίση σε όλο του το μεγαλείο, το «πάγωμα» όλων των μεγάλων έργων που είχαν αρχίσει να κατασκευάζονται, όλες τις εκρηκτικές συνέπειες που βίωσε η χώρα και όλοι εμείς.

Παρά τις δύσκολες ημέρες που πέρασε η χώρα, το Ypodomes δεν σταμάτησε ποτέ να αναπτύσσεται να διαδίδεται μέχρι που σήμερα 4 χρόνια μετά την πρώτη του μέρα στο διαδίκτυο θεωρείται το κορυφαίο διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης για τα έργα και τις υποδομές στην Ελλάδα.

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά σε αυτά τα 4 χρόνια:
-4,4 εκατομμύρια επισκέπτες,
-1,2 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες
-20,1 εκατομμύρια διαβασμένες σελίδες!

Σε αυτό το ταξίδι του Ypodomes.com υπήρξαν δυσκολίες, άσχημες στιγμές αλλά η αγάπη και το μεράκι για αυτό το πεδίο υπερκέρασαν όλα τα άσχημα.  Οι αναγνώστες, δηλαδή εσείς, αγαπήσατε το Ypodomes και το δείχνετε καθημερινά.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε καθημερινά να ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη, θετική ή αρνητική, καλή ή κακή.  Γνώμονας είναι το ίδιο το έργο και προσπαθούμε να παρουσιάζουμε τα γεγονότα αχρωμάτιστα, χωρίς κραυγές, χωρίς υπερβολές.

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε, επικοινωνήσαμε με σημαντικά πρόσωπα από το χώρο των υποδομών της χώρας, ο καθένας μέσα από τη δική του σκοπιά και τους ζητήσαμε να γράψουν, όχι για εμάς, αλλά για τις υποδομές τα έργα και την ανάπτυξη που όλοι τόσο ποθούμε πια.

Οι συμμετέχοντες δέχθηκαν με χαρά να γράψουν και το αποτέλεσμα το είδατε όλοι εσείς. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά αλλά μαζί επίσης και τα πρόσωπα που συνεργάζονται μαζί μας σε αυτές τις εταιρείες ή τους οργανισμούς ή τις υπηρεσίες ή τα υπουργεία. Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η καθημερινή σας ενημέρωση.

Την ερχόμενη Πέμπτη το Ypodomes.com  γίνεται 4 ετών! Το γιορτάζουμε λοιπόν και αρθρογραφεί για τις υποδομές, τα έργα και την ανάπτυξη ο Στράτος Σιμόπουλος. Παράλληλα θα αναδημοσιευθούν και τα υπόλοιπα 7 άρθρα που έκαναν την τιμή να γράψουν για εμάς οι κ.κ Χρήστος Τσίτουρας (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό), Παρασκευάς Σαββαϊδης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας Οδού, Στράτος Παπαδημητρίου (Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιδρύματος Ωνάση, Ζαχαρίας Αθουσάκης (Πρόεδρος ΣΑΤΕ),  Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ), Γιάννης Πολύζος (Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος, Καθηγητής ΕΜΠ) και ο Θεόδωρος Μαραβέλιας (Τεχνικός Διευθυντής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος).

Επίσης θα σας δείξουμε εκείνα τα πρώτα άρθρα του Ypodomes  αλλά και τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα σε αυτά τα 4 χρόνια.

Επετειακό άρθρο θα γράψει και ο Νίκος Καραγιάννης, General Manager του Ypodomes.com, μιλώντας για τα έργα, τις υποδομές την ανάπτυξη και το Ypodomes.com.

Επίσης θα τρέξει ένας μοναδικός διαγωνισμός με ένα μεγάλο νικητή με ένα tablet.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης
Advertisement

Facebook

Ετικέτεςδημοφιλη θεματα