Νίκος
Καραγιάννης

Αργυρός Χορηγός του 3ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών, με τίτλο “Επενδύοντας στο Μέλλον”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στις 19-20 Ιουνίου 2019, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες συμβούλωντης χώρας, η ΟΜΕΚ Σύμβουλοι Μηχανικοί.

Η ΟΜΕΚ, παράλληλα συμμετέχει στην τρίτη συνεδρία της 1ης μέρας, με τίτλο “Υποδομές και Smart Cities: Το μέλλον των κατασκευών”, όπου experts από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα ξεδιπλώσουν τις νέες δυνατότητες από τις έξυπνες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους στο πεδίο της κατασκευής.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση και ανάδειξη των πιο σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τον τεχνικό και μεταφορικό κλάδο που αναδεικνύονται σε “πρωταγωνιστές” στην προσπάθεια της χώρας για βιώσιμη και σταθερή ανάπτυξη.

Η καθολική αποδοχή των δύο προηγούμενων Συνεδρίων και κατά γενική ομολογία η μετατροπή του σε “Θεσμό” (50 και πλέον χορηγοί, 200 και πλέον δημοσιεύσεις σε ΜΜΕ σε πανελλαδική κλίμακα και πάνω από 2.000 σύνεδροι), προμηνύουν μία νέα επιτυχημένη εκδήλωση, στην οποία αναμένονται περισσότεροι από 1.300 σύνεδροι.

Φέτος και τις δύο μέρες, 40 κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλύσουν θέματα, όπως η σύγχρονη χρηματοδότηση μεγάλων έργων, τα προηγμένα συστήματα μεταφορών, τις μεγάλες αστικές και συγκοινωνιακές αναπλάσεις, κλπ.

Στο 3ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών “Επενδύοντας στο Μέλλον” θα υπάρχει ειδικό αφιέρωμα στις “έξυπνες” πόλεις και τις “έξυπνες” τεχνολογίες, σημαντικές παρουσιάσεις νέων μεγάλων έργων και βραβεύσεις εταιρειών και έργων που μας απασχόλησαν το 2018.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV