Αθήνα: Να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα, λέει ο Καμίνης

Την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της Αθήνα κάνοντας την πιο λειτουργική για τους κατοίκους, έθεσε ως προτεραιότητα της νέας θητείας του ο Γ. Καμίνης.

Όπως είπε, μιλώντας το πρωί στο τηλεοπτικό κανάλι “Mega”, “tην πρώτη θητεία την αφιερώσαμε να κρατήσουμε τον δήμο και την πόλη όρθιους στη δίνη της κρίσης, τώρα θα πρέπει να αναμορφώσουμε την πόλη”.

“Πιστεύω ότι θα παραδώσουμε στο τέλος της θητείας μας μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, θα είναι μια πόλη που θα σφύζει από ζωή, θα είναι εξωστρεφής, θα έχει περισσότερο πράσινο, θα είναι πιο λειτουργική για τους κατοίκους της””, πρόσθεσε ο κ. Καμίνης.

Για την συνεργασία στον δήμο είπε ότι όλοι πρέπει να συνεργαστούν υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες. “Όπως συνεργάστηκα με τον κ. Σγουρό έτσι έχω καθήκον να εργαστώ και με την κα Δούρου προς όφελος της Αττικής και της Αθήνας”, εξήγησε.

Επιπλέον ανέφερε ότι δεν μπορεί να δώσει θέσεις αντιδημαρχίας στη μειοψηφία επειδή δεν του το επιτρέπει ο Καλλικράτης αλλά δήλωσε αισιόδοξος ότι θα συνεργαστεί με την αντιπολίτευση για το καλό της Αθήνας.

Υπογράμμισε ότι “η μη κομματική ταυτότητα είναι στο DNA μου” αλλά και πως δεν πρέπει “να πετάξουμε τα κόμματα από το παράθυρο” καθώς “είναι παράγοντες λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος”.

Πηγή:www.capital.gr