Newsroom

Κοντά στην ολοκλήρωσή της βρίσκεται η επένδυση που αφορά τη δημιουργία του Athens Panorama, επί της οδού Ευελπίδων 77. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο project, το οποίο συνιστά ένα συγκρότημα 54 σύγχρονων διαμερισμάτων, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων καθώς κι από το Πάρκο στο Πεδίον του Άρεως.

Οι κατασκευές έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί (σ.σ. πλέον απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για την τελική παράδοση του έργου) και στο σημείο, έχει ανεγερθεί ένα κτίριο με 6 ορόφους, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει καταστήματα λιανικής στο ισόγειο, ημιώροφο με κοινόχρηστο γυμναστήριο, βεράντα στον τελευταίο όροφο με κοινόχρηστη πισίνα, παρέχοντας συνάμα και 28 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο.

Το Athens Panorama καθίσταται ένα project της MIBS Group, η οποία ειδικεύεται ακριβώς σε τέτοιου είδους επενδύσεις. Η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελεί έναν πολύ δυνατό παίκτη της αγοράς του real estate διεθνώς, διατηρώντας για την ακρίβεια γραφεία (εκτός από την Ελλάδα) σε Κύπρο, Ρωσία, Ουκρανία, Χονγκ Κονγκ, Σανγκάη και Πεκίνο (σ.σ. εκεί βρίσκεται το Branch Office του Ομίλου).

Άλλα σημαντικά έργα της MIBS είναι:
  • Το Ivy Project στο Χαλάνδρι: Πρόκειται για ένα κτίριο κατοικιών στο Χαλάνδρι, που εκτείνεται σε 4 ορόφους και αποτελείται από 12 διαμερίσματα με μπαλκόνια και ευρύχωρους κήπους.
  • Το Glyfada Residence: Ένα έργο που αποτελείται από 12 διαμερίσματα, που εκτείνονται σε 4 ορόφους και τα οποία διατίθενται προς πώληση στην περιοχή της Γλυφάδας.
  • Το Acropolis View: Το Acropolis View Project αποτελείται από 7 μοντέρνα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων συν ένα ρετιρέ 3 υπνοδωματίων, τα οποία τίθενται προς πώληση. Στον 9ο όροφο τα διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια με εντυπωσιακή θεά στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ενώ στο πλαίσιο των κατασκευών χρησιμοποιήθηκαν υλικά υψηλής ποιότητας, για να παραδοθούν εν τέλει προηγμένες τεχνολογικές εγκαταστάσεις.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η πανδημία προφανώς έχει επιφέρει μία δύσκολη οικονομική πραγματικότητα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψουν να γίνονται επενδύσεις στην Ελλάδα. Έτσι κι αλλιώς, μέχρι τώρα, δεν έχει σταματήσει ή «παγώσει» οριστικά κάποιο project στην Αθήνα ή την υπόλοιπη επικράτεια. Ακόμα και η πλέον εμβληματική επένδυση του Ελληνικού βλέπουμε ότι παραμένει «ζωντανή», τη στιγμή που έχει ανοίξει πια ο δρόμος για να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός σχετικά με το καζίνο.

Ένα δείγμα πως επενδύσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται στη χώρα μας, είναι και τα όσα είπε πρόσφατα σε διαδικτυακή συζήτηση ο Γενικός Διευθυντής της Hines, κ. Πολ Γομόπουλος. Με τον ισχυρό άνδρα της Hines να σχολιάζει μεταξύ άλλων ότι η πανδημία, δεν επηρεάζει το επενδυτικό πλάνο της αμερικανικής εταιρείας στην Ελλάδα. Όπως ανέφερε ενδεικτικά: «Εμείς δεν είμαστε fund, αλλά εταιρεία ακινήτων που έχει επιλέξει να παραμείνει στην Ελλάδα».

 

Πηγή: bizness.gr

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV