Newsroom

Με απόφαση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ καλεί τη Διοίκηση των ΕΛΠΕ να ανακαλέσουν την πειθαρχική δίωξη του σ. Θεόφραστου Βαμβουρέλλη, μέλους της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ και συντονιστή της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ καλεί τους συναδέλφους μηχανικούς να συμμετέχουν την Τρίτη 12/7, ημέρα εξέτασης της προσφυγής του συναδέλφου στην Επιθεώρηση Εργασίας, στις 8:00 πμ έξω από το Διυλιστήριο Ασπροπύργου των ΕΛΠΕ, στην παράσταση διαμαρτυρίας που έχει ανακοινώσει το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών μαζί με τρίωρη στάση εργασίας από τις 8:00 πμ μέχρι τις 11:00 πμ.

Η ανακοίνωση του ΤΕΕ:  https://web.tee.gr/eidisis/anakoinosi-apofasi-tis-de-tee-enantia-sti-peitharchiki/

Την συγκέντρωση καλεί το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών με σχετική του ανακοίνωση στις 05/07/2022:  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΑ ΕΛΠΕ  και στηρίζουν με αποφάσεις τους το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας και η Ομοσπονδία Σωματείων Μεταφορών Ελλάδος. Σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδώσει ο Σύνδεσμος Εργαζομένων ΑΣΠΡΟΦΟΣ και το Σωματείο Εργαζομένων στη DIAXON, θυγατρικές των ΕΛΠΕ.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

• Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV