Newsroom

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΥΔΡΟΥΣΣΑΣ» στη Σάμο.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 120.000 ευρώ και η διάρκεια της σύμβασης είναι 6 μήνες.

Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι η Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου ενώ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος είναι στις 09/11/2023 και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 15/06/2023.

Ταυτότητα του έργου

Το έργο αφορά την κατασκευή των οδικών έργων που απαιτούνται για την βελτίωση, συντήρηση και ανακατασκευή τμήματος του δρόμου προς την Κοινότητα Υδρούσσα Δ.Ε. Καρλοβασίου, Δήμου Δυτικής Σάμου.

Το κύριο μέρος των εργασιών αφορά την κατασκευή-επέκταση τεχνικού με μήκος 2,00μ, με ταυτόχρονη διαπλάτυνση του δρόμου σε αυτό το σημείο με την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης των πρανών συνολικού μήκους 16,00μ.

Επίσης σε συγκεκριμένα σημεία που παρουσιάζει έντονες φθορές στο οδόστρωμα καθώς και προβλήματα καθιζήσεων θα κατασκευαστεί νέα ασφαλτόστρωση, συνολικού εμβαδού 3.500,00 τετραγωνικών μέτρων και θα τοποθετηθούν χαλύβδινα στηθαία ασφαλείας σε σημεία που χρειάζεται για την ασφάλεια της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Να σημειώσουμε ότι η οδός αυτή αποτελεί την κύρια πρόσβαση προς τον οικισμό της Υδρούσσας που συνδέεται με την πόλη του Καρλοβασίου και οι παρεμβάσεις που προτείνονται είναι αναγκαίες για την αποκατάσταση της βατότητάς της καθώς δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV