Newsroom

Δημοσιεύθηκε ο διαγωνισμός του έργου “Εσωτερικό δίκτυο λυμάτων Καρυοχωρίου και ΚΑΑ μεταφοράς λυμάτων στην ΕΕΛ Πτολεμαΐδας Οικισμών Κορυοχωρίου – Αγίου Χριστοφόρου Δ.Ε. Αγίας Παρασκεύης”.

Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι στις 05/12/2022 ενώ η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί στις 09/12/2022.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 2,85 εκατ. ευρώ (αξία χωρίς ΦΠΑ 2,3 εκατ.). Οι εργασίες θα διαρκέσουν 18 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Για την Τ.Κ. Καρυοχωρίου προτείνεται η κατασκευή νέου εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, μήκους 9.163 μ, που θα οδηγεί τα λύματα του οικισμού μέσω προτεινόμενου προς κατασκευή εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης μήκους 6.002 μ στον βιολογικό καθαρισμό της Πτολεμαΐδας. Στο παραπάνω εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων προτείνεται να διασυνδεθεί και το υφιστάμενο δίκτυο αποχέτευσης του Αγ. Χριστοφόρου αφού πρώτα κατασκευαστεί φρεάτιο υπερχείλισης. Περιλαμβάνεται και η κατασκευή 300 συνδέσεων καταναλωτών οι οποίες και θα καλυφθούν από ιδίους πόρους.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV