Νίκος
Καραγιάννης

Παρακολουθήστε ζωντανά την ημέρα των Μεταφορών του 5ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022, το οποίο διεξάγεται στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η ημέρα των Μεταφορών περιλαμβάνει συνεδρίες για τις συνδυασμένες μεταφορές, δηλαδή αεροπορικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και οδικές, τις αστικές συγκοινωνίες – αστική κινητικότητα και τις εμπορευματικές μεταφορές – ταχυμεταφορές – Logistics.

 

Η ημέρα των Μεταφορών ξεκινά με ομιλία του Υπουργού Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη και στη συνέχεια, θα υπάρξει η ομιλία του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου και του αναπληρωτή τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη.

Ακολουθεί, στις 10.30, το πάνελ για τη μετατροπή της Ελλάδας σε μεταφορικό κόμβο, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ριχάρδου Λαμπίρη, του Προέδρου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Dario Lo Bosco, του Προέδρου της HELLASTRON και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εγνατίας Οδού Κωνσταντίνου Κουτσούκου, του Διευθύνοντος Συμβούλου της DHL Express Νοτιοανατολικής Ευρώπης Ελευθέριου Σαμαρά και του Dr. Max Clark Vice President, Sector Manager PARSONS.

Το πρόγραμμα, στις 12.00, θα συνεχιστεί με το βραβείο της «Μεταφορικής Εταιρείας για το 2021», το οποίο θα απονεμηθεί στα ΕΛΤΑ.

Ακολουθεί, στις 12.30, το πάνελ για τον σιδηρόδρομο και τις συνδέσεις με λιμάνια και εμπορευματικά κέντρα, στο οποίο θα συμμετάσχει η Ιωάννα Τσιαπαρίκου, Πρόεδρος Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, ο Σπύρος Πατέρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΣΕ, ο Maurizio Capotorto, Διευθύνων Σύμβουλος ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο Περικλής Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος ΓΑΙΑΟΣΕ, ο Βασίλης Μαγκλάρας, Διευθύνων Σύμβουλος «Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο», ο Δημήτρης Κούτρας, Αντιπρόεδρος INTRAKAT και ο Δήμος Σαπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Siemens Mobility Greece.

Στις 14.30, θα πραγματοποιηθεί το πάνελ για τις «πράσινες μεταφορές», με τους: Κυριάκος Κοφινά, Γενικός Διευθυντής Ηλεκτροκίνησης ΔΕΗ, Κωνσταντίνο Παπαδάκης Αντιπρόεδρος Ομίλου PAPADAKIS και Μαρία Τόκτωρ, Επικεφαλής Στρατηγικής Ανάπτυξης Grecian Air Seaplanes και Ελληνικά Υδατοδρόμια.

Στις 15.15, το πάνελ για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και την αστική κινητικότητα, στο οποίο θα συμμετάσχει ο Ιωάννης Ξιφαράς, Γενικός Γραμματέας Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, o Ιωάννης Γκόλιας, Πρόεδρος ΟΑΣΑ, ο Στέφανος Αγιάσογλου, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΣΥ, ο Χαράλαμπος Δαμάσκος, Πρόεδρος ΣΤΑΣΥ, ο Ευάγγελος Μπεκιάρης, Διευθυντής ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ και η Πηνελόπη Χρυσανθακοπούλου, Υπεύθυνη Πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου της Optibus.

Το Συνέδριο ολοκληρώνεται με το πάνελ για τις εμπορευματικές μεταφορές και τα logistics, στις 16.15, στο οποίο θα μετέχει ο Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, Πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ / Πρόεδρος Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής, ο Διονύσης Στεριώτης, Ιδρυτής WEBOXIT, ο Γεώργιος Ξυνταράκης, Mobility & Leasing Business Unit Manager Kinsen Hellas και ο Μανώλης Μπαλτάς, Διευθύνων Σύμβουλος REDEPLAN.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV