Παύλος
Ρίζος

Αλλαγή σελίδας για 2 ιστορικά ξενοδοχεία στην Κηφισιά, με το ένα να αναγεννάται μέσω μεγάλης επένδυσης και το άλλο να βρίσκεται και πάλι στο σφυρί… του πλειστηριασμού.

Παρότι η Κηφισιά δεν είναι ανεπτυγμένη τουριστικά ακόμη, το προφίλ της και η εγγύτητά της με το επιχειρηματικό κέντρο των Βορείων Προαστίων (βλέπε Μαρούσι) έχει ιστορικά προσελκύσει ξενοδοχειακές μονάδες οι περισσότερες εκ των οποίων είναι υψηλού επιπέδου.

Τα χρόνια της κρίσης άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους όμως στη μικρή αυτή ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας, όμως πλέον η Κηφισιά ξαναβρίσκει ρυθμούς και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αναβαθμιστεί σημαντικά το τουριστικό της προϊόν.

Ήδη διαθέτει ένα αξιόλογο ξενοδοχειακό δυναμικό, όπως το ξενοδοχείο Nafsika της Coco-Mat, το Domotel Kastri, το Theoxenia Palace Hotel, το Semiramis, το The Y Hotel ή το SAY Hotel, που άνοιξε το 2021.

Ακόμη δύο ιστορικά ξενοδοχεία της Κηφισιάς όμως χαράζουν νέους δρόμους πλέον, με το ένα από αυτά να ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του ανανεωμένο και με το βαρύ όνομα… διεθνούς αλυσίδας και το άλλο να πλειστηριάζεται με στόχο την αξιοποίησή του από το μελλοντικό του ιδιοκτήτη.

Δείτε ποιά είναι τα 2 γνωστά ξενοδοχεία στην Κηφισιά που αλλάζουν σελίδα

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV