Νίκος
Καραγιάννης

Σε δημοπράτηση είναι και επίσημα ο Ανισόπεδος Κόμβος Κουνάβων. Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Κρήτης. Το έργο θα εκτελεστεί στην περιοχή Κούναβοι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Η ημερομηνία δημοπράτησης είναι στις 8 Αυγούστου 2017. Το κόστος του έργου έχει εκτιμηθεί σε 6,4εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, 5.161.290 ευρώ ποσό χωρίς ΦΠΑ). Η διάρκεια της σύμβασης είναι 365 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Αν έχουμε εκκίνηση στις αρχές του 2018 τότε η ολοκλήρωση του προβλέπεται ένα χρόνο μετά. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγκεκριμένα από το ΠΕΠ Κρήτης.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η ολοκλήρωση του Ανισόπεδου Κόμβου Κουνάβων και η αναβάθμισή του σε αρτηρία με διαχωρισμένο κατάστρωμα κυκλοφορίας. Ο εν λόγω κόμβος βρίσκεται στον οδικό άξονα Ηράκλειο – Βιάννος, στο τμήμα Άγιος Σώζων — Αλάγνι. Τα έργα εκτείνονται σε μήκος 1,4 km (χ.θ. 3+366,00 — χ.θ. 4+804,00 της αρτηρίας) και περιλαμβάνουν: χωματουργικές εργασίες, επέκταση υφιστάμενων κάτω διαβάσεων, οχετών, δικτύων αποχέτευσης — αποστράγγισης, εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σήμανσης και ασφάλισης, εργασίες ηλεκτροφωτισμού, γεωτεχνικά έργα και φυτοτεχνικές εργασίες.

ypodomes.com

 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV