Newsroom

Τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στην Πιστοποίηση του Αγροδιατροφικού Τομέα ανέλυσαν οι συμμετέχοντες από το TÜV NORD Group που συμμετείχαν στο Food International Marketing & Sales Meeting που διοργάνωσε στην Αθήνα η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Μεταξύ των ζητημάτων που καλύφθηκαν περιλαμβάνονται η αξιοποίηση της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης στην Ασφάλεια και την Πιστοποίηση των Τροφίμων, οι τάσεις της αγοράς Τροφίμων στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία, εξελίξεις που αφορούν στην πιστοποίηση του αγροδιατροφικού τομέα, , καθώς και τα νέα δεδομένα στις εσωτερικές δομές του TÜV NORD Group.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν κορυφαία στελέχη του ομίλου TÜV NORD από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα, τη Γερμανία, την Ινδονησία, την Ιταλία, την Κροατία, την Κύπρο, την Αυστρία, τη Σερβία, την Αίγυπτο, τη Βουλγαρία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο, εξασφαλίζοντας ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο η TÜV HELLAS επιβεβαιώνει τον ηγετικό της ρόλο στον όμιλο (TÜV NORD) όσον αφορά στον Αγροδιατροφικό Τομέα.

Ο κ. Θωμάς Αραπογιάννης, Διευθυντής Αγροδιατροφικού Τομέα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τόνισε: Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι φιλοξενήσαμε στην Ελλάδα το International Marketing & Sales Meeting Food του TÜV NORD Group. Είχαμε τη δυνατότητα να συναντηθούμε με εξαιρετικούς συναδέλφους και συνεργάτες από ολόκληρο τον κόσμο και να συζητήσουμε για τις τρέχουσες εξελίξεις σε μια σειρά από φλέγοντα θέματα. Στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) θεωρούμε την ασφάλεια των τροφίμων θέμαύψιστης σημασίας και  δεσμευόμαστε να αναλαμβάνουμε κάθε μορφής πρωτοβουλία με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών μας καθώς και τη στήριξη των συνεργατών μας.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV