Κατερίνα
Παναγέα

Προχωρά νέο έργο αποχέτευσης στη Μυτιλήνη.

Αναλυτικά, υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Δίκτυα Αποχέτευσης Ακαθάρτων Νότιας Περιοχής Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης». Αναθέτουσα Αρχή είναι η Διαδημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λέσβου (ΔΕΥΑΛ).

Η εκτιμώμενη αξία του συνολικού έργου με τον ΦΠΑ είναι 16,10 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ 12,99 εκατ. ευρώ).

Το αντικείμενο του συνολικού έργου

Αντικείμενο του έργου είναι:

  • η κατασκευή εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων, συλλεκτήρων ακαθάρτων και του ΚΑΑ για τη συλλογή και μεταφορά των αστικών λυμάτων των περιοχών νότια της πόλης Μυτιλήνης και συγκεκριμένα των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγίας Μαρίνας και Ταξιαρχών καθώς και των πέντε οικισμών Βαρειάς – Ακρωτηρίου, Νεάπολης, Κουμικού, Πληγονίου και Αγριλιάς Κρατήγου στο υπό κατασκευή Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων στην περιοχή ‘’Κουτσουκίδη”, που βρίσκεται νότια της Αγριλιάς Κρατήγου, σε απόσταση 200 μ περίπου από τα όρια του οικισμού.
  • η κατασκευή πέντε (5) αντλιοστασίων ακαθάρτων στον ΚΑΑ για την μεταφορά των λυμάτων των οικισμών έως την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων.
  • η κατασκευή φρεατίου φόρτισης και υποθαλάσσιου αγωγού διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων.

Δίκτυα Αποχέτευσης Ακαθάρτων Νότιας Περιοχής Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης (Τμήμα Β)

Ανάδοχος του Τμήματος Β είναι η εταιρεία ΠΡΑΞΙΣ Α.Ε. και η τελετή υπογραφής της σύμβασης πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου 2024.

Η διάρκεια του Τμήματος Β έχει οριστεί σε 24 μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Η εκτιμώμενη αξία του Τμήματος Β με τον ΦΠΑ ήταν 2,97 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ 2,40 εκατ. ευρώ), ενώ η αξία όλων των συμβάσεων που ανατέθηκαν ανέρχεται στα 2,40 εκατ. ευρώ. Η χρηματοδότηση του Τμήματος Β γίνεται από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”.

Το αντικείμενο του Τμήματος Β

Το ΤΜΗΜΑ Β περιλαμβάνει την κατασκευή των αντλιοστασίων ακαθάρτων και του υποθαλάσσιου αγωγού διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων.

 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV