Newsroom

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης πραγματοποίησε αυτοψία στο υπό εξέλιξη οδικό έργο “ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ” συνολικής δαπάνης 4.647.076€ το οποίο ξεκίνησε από την περιοχή της Λάρσου.

Συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Αρώνη, Στρατή Κυρατζή και Χρυσόστομο Χατζηκυριαζή ενημερώθηκε για την πορεία του έργου από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας και ζήτησε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας και όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου να διασφαλιστεί η ταχύτερη και αποδοτικότερη υλοποίηση του έργου.

Πρόκειται για το δεύτερο έργο που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης, μετά από αυτό της Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Οδού Νάπης – Πελόπης, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη προβλέπει να γίνουν εργασίες για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε 300 σημεία κατά μήκος του οδικού δικτύου της Λέσβου και της Λήμνου. Οι κατασκευαστικές παρεμβάσεις αφορούν σε αναβάθμιση και αντικατάσταση του εξοπλισμού της οδού, όπως επαναδιαγράμμιση, πινακίδες σήμανσης, ανακλαστήρες οδοστρώματος, γραμμική οροσήμανση και στηθαία ασφαλείας.

Ο Περιφερειάρχης αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την έναρξη των εργασιών στο Νάπη – Πελόπη, η Περιφερειακή Αρχή ξεκίνησε άλλο ένα σημαντικό οδικό έργο με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Θα γίνουν παρεμβάσεις σε όλο το οδικό δίκτυο της Λέσβου, σε περισσότερα από 300 σημεία καθώς όπως έχω τονίσει επανειλημμένως τα ζητήματα της βελτιώσεως της οδικής ασφάλειας των πολιτών αποτελούν για μας προτεραιότητα».

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV