Κατερίνα
Παναγέα

Τα σκήπτρα σε επενδύσεις ΑΠΕ τον Ιούνιο κράτησε η Θεσσαλία.

Δείτε τις 5 νέες επενδύσεις ΑΠΕ του τελευταίου μήνα στη Θεσσαλία, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το ypodomes.com:

  • Εγκρίθηκε επένδυση για φωτοβολταϊκό στη Λάρισα. Εκτενέστερα, έλαβε έγκριση περιβαλλοντικών όρων και περιορισμών (ΑΕΠΟ) το έργο για την εγκατάσταση και λειτουργία του φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 199MW, Υποσταθμού Ανύψωσης Τάσης (Υ/Σ:33/150kV) & Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ:150/400kV), στη θέση “Αγ. Νικόλαος – Κορυφή”, της Δ.Ε. Κραννώνος, του Δ. Κιλελέρ, της Π.Ε. Λάρισας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  • Προχωρά νέα επένδυση για φωτοβολταϊκά στη Λάρισα, αφού εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για την εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 39.922MW, στη θέση “Βυθά” της Δ.Ε. Τυρνάβου, του Δ. Τυρνάβου, της Π.Ε. Λάρισας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  • Εγκρίθηκε επένδυση ΑΠΕ για φωτοβολταϊκό στη Μαγνησία. Συγκεκριμένα, έγκριση περιβαλλοντικών όρων έλαβε το έργο για την εγκατάσταση και λειτουργία του φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 153,846MW, στη θέση “Στρεβάδια”, της Δ.Ε. Αλμυρού, του Δ. Αλμυρού της Π.Ε. Μαγνησίας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  • Με αλλαγές προχωρά νέα επένδυση ΑΠΕ σε αιολικά στη Μαγνησία, μετά την τροποποίηση της Α.Ε.Π.Ο. για το έργο με τίτλο «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Α.Σ.Π.Η.Ε.) με ενσωματωμένη Διάταξη Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Α.Η.Ε.) που απορροφάται από το δίκτυο και των συνοδών σε αυτό έργων, συνολικής ισχύος 80 MW, στη θέση “Μαυροβούνι”, του Δ. Ρήγα Φεραίου, της Π.Ε. Μαγνησίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας». Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  • Έγκριση περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) έλαβε νέα επένδυση για φωτοβολταϊκά στη Θεσσαλία, και συγκεκριμένα, για την εγκατάσταση και λειτουργία του Φωτοβολταϊκού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής ισχύος 49,918MW στη θέση «ΖΑΡΚΟ», σε εκτάσεις συνολικού εμβαδού 135.286,98τ.μ. στην Δ.Ε. Φαρκαδόνας του Δήμου Φαρκαδόνας, της Π.Ε. Τρικάλων, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV