Βάσω
Βελίκοβα

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Εργασίες βελτίωσης οριζόντιας και κάθετης σήμανσης του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Καβάλας».

Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 800.000 ευρώ (ποσό χωρίς Φ.Π.Α. 645.161 ευρώ). Η δημοπράτηση του έργου θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου 2024 και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 2 Ιουλίου 2024.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης

Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού – ΚΑΠ ΟΔΙΚΟ.

Περιγραφή του έργου

Η παρούσα μελέτη αφορά εργασίες οριζόντιας και κάθετης σήμανσης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Καβάλας.

Στο αντικείμενο των εργασιών συμπεριλαμβάνονται:

  • η διαγράμμιση των οριογραμμών, των διακεκομμένων γραμμών καθοδήγησης, των οριογραμμών και διακεκομμένων γραμμών των ειδικών λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης, των βελών και των επιφανειών αποκλεισμού, των διαγραμμίσεων των κόμβων και των κλάδων τους, των διαβάσεων και οποιαδήποτε άλλη υφιστάμενη διαγράμμιση.
  • η τοποθέτηση νέων αντανακλαστικών ρυθμιστικών ένδειξης επικίνδυνων θέσεων και πληροφοριακών πινακίδων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας, για την απαγόρευση διέλευσης από αυτών φορτηγών οχημάτων 3,5 τόνων και άνω και η αντικατάσταση υφιστάμενων φθαρμένων ρυθμιστικών, αναγγελίας κινδύνων και πληροφοριακών πινακίδων με νέες, σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 12899-1, τις ΟΜΟΕ-ΚΣΑ, την μελέτη και την ΕΤΕΠ 05-04-06-00 ‘’Πινακίδες σταθερού περιεχομένου (ΠΣΠ)’’.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV