Newsroom

Από την ίδρυσή της το 1997, η Star Alliance και οι αεροπορικές εταιρείες μέλη της διατηρούν σημαντική παρουσία στη Βόρεια Ευρώπη.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς τη Σουηδία, τη Δανία και τη Νορβηγία έχουν αρχίσει να απολαμβάνουν τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance παγκοσμίως και στη Σκανδιναβία, όπως είναι η κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης και η επιβράβευσή τους μέσω ανταποδοτικών προγραμμάτων.

Η SAS Scandinavian Airlines πρόκειται να αποχωρήσει από την Star Alliance στις 31 Αυγούστου 2024.

Εκ μέρους των αεροπορικών εταιρειών μελών τους, ευχαριστούνε τη SAS και τους εργαζομένους της που συνέβαλαν στο να παρέχουν κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες, για την οποία η Star Alliance είναι γνωστή παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης, η εξυπηρέτηση των επιβατών  είναι προτεραιότητα. Η Star Alliance, οι αεροπορικές εταιρείες μέλη της και η SAS επιθυμούν να διασφαλίσουν ότι η αλλαγή αυτή δεν θα επηρεάσει τους επιβάτες, ιδίως σε ότι αφορά στις κρατήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Τα μέλη των προγραμμάτων τακτικών επιβατών θα πρέπει να συμβουλεύονται απευθείας τις αεροπορικές εταιρείες για ερωτήσεις, αναφορικά με τη συγκέντρωση και εξαργύρωση μιλίων για ταξίδια εντός του δικτύου της Star Alliance. 17 αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance θα συνεχίσουν να παρέχουν απευθείας πτήσεις από και προς τη Σκανδιναβία, συμπεριλαμβανομένων των AEGEAN Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Austrian, Brussels Airlines, Croatia Airlines, EgyptAir, Ethiopian Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Singapore Airlines, Swiss, TAP Air Portugal, Thai, Turkish Airlines και United.

Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance θα εκτελούν περισσότερες από 3.700 πτήσεις μηνιαίως από 23 κόμβους παγκοσμίως προς τη Σκανδιναβία, προσφέροντας στους επιβάτες τους συνδέσεις με περισσότερους από 1.100 διεθνείς προορισμούς – τις περισσότερες από οποιαδήποτε αεροπορική συμμαχία. Στο μέλλον, οι αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance ενδέχεται να προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες προς τη Σκανδιναβία.

Από την 1η Σεπτεμβρίου, η Star Alliance θα αριθμεί 25 αεροπορικές εταιρείες μέλη, οι οποίες θα είναι αφοσιωμένες στην πραγματοποίηση και την βελτίωση των ταξιδιών των επιβατών τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Star Alliance συνεχίζει να διατηρεί τη θέση της ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη παγκόσμια αεροπορική συμμαχία στον κόσμο, προσφέροντας πάνω από 17.000 πτήσεις καθημερινά και εκτελώντας δρομολόγια σε περισσότερα από 1.100 αεροδρόμια σε 187 χώρες.

Στη Σκανδιναβία, η Star Alliance και οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη της θα συνεχίσουν να παρέχουν στους επιβάτες τους πολλαπλές ταξιδιωτικές επιλογές και κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV