Κατερίνα
Παναγέα

Στα σκαριά βρίσκονται νέα μικρά οδικά έργα στην Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ευρυτανία, την Εύβοια και την Φωκίδα.

Εκτός από την εξασφάλιση οδικής ασφάλειας, που θεωρείται πρωτεύον, τα έργα αναμένεται ότι θα διευκολύνουν την μετακίνηση των πολιτών αλλά και των επισκεπτών και θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη των περιοχών.

Δείτε τα 3 νέα μικρά οδικά έργα στην Στερεά Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το ypodomes.com:

  • “Πράσινο φως” δόθηκε για νέο οδικό έργο στην Ευρυτανία. Εκτενέστερα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε το έργο με τίτλο «Συντήρηση Ασφαλτοστρώσεων Οδικού Δικτύου ΠΕ Ευρυτανίας». Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • Υπεγράφη σύμβαση για νέο οδικό έργο στην Εύβοια. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος συνυπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση Δημοτικής Οδού ΚΛΙΜΑΚΙ – ΧΕΡΟΜΥΛΟΣ Δήμου Κύμης – Αλιβερίου». Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • Ξεκινούν νέα οδικά έργα στην Φωκίδα. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε την απόφαση ένταξης των ακόλουθων έργων στο «Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2021-2025» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Οδική ασφάλεια». Δείτε λεπτομέρειες για τα έργα εδώ.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV