Νίκος
Καραγιάννης

Το 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece μπαίνει στην τελική ευθεία, συγκεντρώνοντας την προσοχή των πολιτικών κομμάτων, των στελεχών εταιρειών, ακαδημαϊκών και ειδικών.

Στις 11 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο HILTON, αναμένεται να μεταφερθεί το ενδιαφέρον και η προσοχή για το μείζον θέμα της ελληνικής οικονομίας, τις Ξένες Άμεσες Επενδύσεις.
Σημαντικοί θεσμικοί εκπρόσωποι, CEOs μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, ακαδημαϊκοί και ειδικοί θα συμμετάσχουν ως ομιλητές, παρουσιάζοντας τις θέσεις και προτάσεις τους για το τι πρέπει να γίνει ώστε να καταστεί η Ελλάδα ελκυστικός επενδυτικός προορισμός.

Η χρονική συγκυρία πραγματοποίησης του 2nd InvestGR Forum 2019, στο μέσον της προεκλογικής περιόδου, ανεβάζει κατακόρυφα το ενδιαφέρον παρακολούθησης των εργασιών του και, για αυτό, αναμένεται μεγάλη προσέλευση.

Το 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece πραγματοποιείται με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ελληνογερμανικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Στο 2nd InvestGR Forum θα συμμετάσχουν ως χορηγοί, υποστηρικτές και Greek Ambassadors οι εταιρείες: NORTH STAR GROUP (Χρυσός Χορηγός), ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, ABBVIE, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, DLA PIPER, EUROBANK, FRAPORT, INTERAMERICAN, KPMG, LEASEPLAN, MSD, OTIS (Χορηγοί), BOSCH και CARLSON WAGON LIT (Υποστηρικτές) και ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ, FOURLIS, SINGULAR LOGIC, TECHNOHULL και WATT + VOLT (Greek Ambassadors).

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV