Newsroom

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για εκτέλεση οδικού έργου στην Κομοτηνή.

Η σύμβαση αφορά στην εκτέλεση του υποέργου: «Βρύση Μουσά Χ.Θ. 13+960 έως όρια Ν. Έβρου Χ.Θ. 14+658» που αποτελεί τμήμα του κυρίως έργου με τίτλο «Βελτίωση Οδού Μαρώνειας – Παραλίας Πετρωτών – Ορίων Νομού Έβρου» σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες εφαρμογής και τους όρους των εγκεκριμένων συμβατικών τευχών μελέτης και των όρων δημοπράτησής του.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος είναι στις 16/06/2023 και η αποσφράγιση είναι προγραμματισμένη για τις 23/06/2023.

Το έργο έχει προϋπολογισμό και 435. 483 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση/Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Αναθέτουσα Αρχή είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Η σύμβαση θα έχει διάρκεια 12 μήνες.

Αντικείμενο έργου

Πρόκειται για δρόμο μήκους περίπου 700μέτρων που συνδέει το πέρας του υπό εκτέλεση έργου «Περιοχή Μαρώνειας Χ.Θ. 0+00 έως αρχαιολογικό χώρο βρύση Μουσά στη Χ.Θ. 13+960» με τα όρια του Ν. Έβρου. Το συγκεκριμένο τμήμα δημοπρατείται μετά την απόφαση ΥΠΟΙΚ που αφορά στην Απευθείας παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης αιγιαλού – παραλίας στη Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ροδόπης, της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, για την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου «Βελτίωση – Διαμόρφωση οδού Μαρώνειας – παραλίας Πετρωτών».

Πρόκειται για βελτίωση υφιστάμενου χωματοδρόμου μήκους 700 περίπου μέτρων, με όλα τα απαραίτητα συμπληρωματικά έργα (κατασκευή τεχνικών – τοίχου αντιστήριξης, σήμανση-ασφάλιση), που τμήμα του βρίσκεται ανάντη του αιγιαλού – παραλίας.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV